Heal Your Life
 

Love-Yourself-HYL - hoge resolutie.jpg

Deze transformerende 2,5-daagse workshop naar de bestsellers 'Je kunt je leven helen' en 'Gebruik je innerlijke kracht' van Louise L. Hay is een goede start om aan jezelf te werken of een verdieping van jouw proces. Louise Hay is een internationale autoriteit op het gebied van persoonlijke groei. Haar diepgaande inzichten zijn een bron van inspiratie voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren.

Deze workshop gaat over JOU en jouw sleutelmomenten en -gedachten die je hebben gebracht tot waar je nu bent.

Louise Hay zegt: "Er is geen "magische oplossing" of "geheim proces" voorhanden om je gelukkig te voelen, maar wel een eenvoudige toolbox vol inspirerende inzichten en praktische oefeningen die je dagelijks kan gebruiken om een constante flow van positieve veranderingen te ervaren."

Het proces begint enerzijds met het bewust worden van de beperkende opvattingen over jezelf en de belangrijke aspecten in jouw leven. Anderzijds door jouw knelpunten te identificeren en de emotionele rommel op te ruimen die hiermee verbonden is. Jezelf accepteren en leren houden van jezelf is een belangrijk aspect van deze filosofie.

Het enige dat je nodig hebt, is een oprechte wens om jezelf te willen onderdompelen in deze filosofie om het effect aan den lijve te ervaren. Verder is jouw openheid en jouw bereidheid om praktische oefeningen te willen doen voldoende om gewenste veranderingen door te voeren.