Heal Your Life
 
JKJLH boek.jpg

Deze unieke cursus voor persoonlijke groei naar de gelijknamige bestseller 'Je kunt je leven helen' van Louise L. Hay, is een goede start om aan jezelf te werken.

Louise Hay is een internationale autoriteit op het gebied van persoonlijke groei. Haar diepgaande inzichten zijn een bron van inspiratie voor mensen die de kwaliteit van hun leven willen verbeteren. Het werken aan zelfwaardering, zelfvertrouwen en liefde voor jezelf én anderen staan centraal in haar boek en deze cursus.

Je zal een ware ontdekkingsreis in jezelf tegemoet gaan. Tijdens dit traject zal jij jezelf beter leren kennen en verwerf je meer inzicht in hoe jij naar jezelf, de ander en de wereld kijkt.

Je leert jezelf zien vanuit een ander perspectief en je krijgt eenvoudige maar krachtige tools aangereikt om de disbalans, die ontstaan is op jouw levensweg, te harmoniseren.

Hetgeen jou nu blokkeert om gelukkig en stevig in het leven te staan, leer je ontdekken en positief veranderen.

De praktische toepassingen helpen je om elk aspect van jouw leven aan te pakken. Door gebruik te maken van de kracht van positieve gedachten leer je jezelf en jouw leven veranderen.

We beginnen steeds bij de basis:

Houden van jezelf

Zo zal je gelukkig en vol vertrouwen door het leven kunnen stappen en geïnspireerd worden om te luisteren naar de impulsen van jouw ziel.