Heal Your Life
 
Sabine.jpg

Mag ik mij even voorstellen?

Ik ben Sabine Ray

Als hoogsensitief persoon verliep mijn kindertijd nogal stroef. Ik nam snel dingen van anderen over, was zeer gevoelig, snel en diep ontroerd, raakte makkelijk overprikkeld en vermoeid.

Ik voelde mij anders dan anderen en leed aan behoorlijk wat angsten. Ik nam de negativiteit van anderen makkelijk over en werd slachtoffer van deze negatieve gedachte patronen, die mij vervolgens in nare situaties brachten.

Ik had een negatief zelfbeeld en trok als het ware negatieve ervaringen aan. Gebroken relaties, leugens en ontrouw werden mijn deel en net zoals Louise Hay veroorzaakte mijn wrok en boosheid uit het verleden de ziekte die kanker heet.

Het is op dat moment dat ik beslist heb om anders te gaan leven. Ik ben gezond gaan eten, liefdevolle gedachten beginnen koesteren, dingen doen die ik graag doe en echt leren houden van mezelf.

Dit alles heeft mij er toe gebracht om dit prachtige werk met iedereen te delen.

Door middel van people-4-people wil ik mensen stimuleren om van zichzelf te houden en op een constructieve manier om te gaan met hun emoties zodat ze een prachtig vervullend leven kunnen ontwikkelen.